Takterrasser

  • Utvid boarealet ditt
  • Blanding av terrasse og grønt tak
  • Høy slitestyrke
  • Bevist levetid på over 40 år

Takterrasser og balkonger

Bruk taket eller balkongen og øk boarealet ditt. Spis frokost eller lunsj der oppe, les i godstolen eller heng med venner, bad i bassenget eller sett fram solsengen. Med tak fra Derbigum er det uendelige muligheter, og få begrensninger. På bildet ser du hvordan Clarion Hotell Sign i Stockholm bruker takflaten som terrasse.

For å kunne nyte balkongen eller takterrassen uten bekymringer i lang tid fremover, kreves det vanntetting av høy kvalitet. Vann som trenger inn kan føre til store følgeskader. Dette kan unngås med Derbigum SP FR eller Derbigum NT, som garanterer perfekt vanntetting i mange år – både ved oppussing og nybygg. Det er imidlertid viktig å huske på at belastningene på en takterrasse er tyngre enn på et vanlig tak.

Bærekraftig takbelegg med miljøet i tankene

Vil du bidra til et bedre miljø? Det er enkelt med Derbigum NT som er basert på resirkulerte materialer. Dette takbelegget inneholder 25 % materiale fra bygningsavfall og gamle tak samtidig som det garanterer de samme unike egenskapene som Derbigum SP FR.

Hvor finner jeg en Derbigumentreprenør?

Har du spørsmål angående tak eller ønsker et tilbud, vennligst kontakt en av våre autoriserte forhandlere. De er spesialister på våre produkter, og er der for å gi deg som kunde den beste servicen.

Kontakt oss

Fant du ikke svaret du lette etter? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

right-arrow-circular-button-outline Kontakt oss
Scroll to Top