Taksystem

Et tak med Derbigums vanntette takmembran beskytter ikke bare en bygning mot ulike værforhold – det skaper nærmest ubegrensede muligheter.

Ved hjelp av sedumtak får man et unikt grønt miljø på toppen av bygget. Du kan bygge en takterrasse, installere solcellepaneler for å generere fornybar energi, og samle regnvann for gjenbruk og fordrøyning.

Derbigums produkter er UV-bestandige og 100% resirkulerbare, noe som gjør de til utmerkede valg for alle tak, med eller uten ekstra funksjonalitet.

Derbigum tilbyr ikke bare en levetid på 50 år. Taket kan etter endt levetid enkelt tekkes om med et nytt lag som gjør at du kan regne med nye 50 problemfrie år.

Våre produkter er helt resirkulerbare. Via en patentert prosess bidrar både rester fra produksjon og gammel takpapp til å skape høykvalitetsråstoffet Derbitumen®. For eksempel inneholder underlaget Derbicoat NT 30 % Derbitumen® og overlaget Derbigum NT 25 %. Med resirkulering og bærekraft i tankene, fortsetter vi i Derbigum å finne nye måter til å bidra til et bedre miljø.

Den økologiske løsningen

For å bidra til en sirkulær økonomi og minske vårt økologiske fotavtrykk, samler Derbigum inn rester fra produksjonsavfall og gamle tak. Via en patentert prosess forvandles dette om til nytt råmateriell kalt Derbitumen®. Dette brukes til å produsere Derbigum NT-serien, en takmembran med samme egenskapene som Derbigum SP FR.

...

Sirkulære tak

Takket være vårt unike resirkuleringsprogram, tar vi tilbake produksjons- og byggeavfall som igjen vår liv som mye membraner. Derbicoat NT og Derbigum NT minsker byggets økologiske fotavtrykk. Vår patenterte prosess er unik og bidrar til en mer sirkulær økonomi.

...

Klassisk flatt tak

Ett klassisk flatt tak, en bra løsning av flere grunner. Derbigum SP FR er en membran sammensatt av bitumen. Denne er UV-bestandig og har en bevist levetid på over 40 år og er lett å montere.

...

CO2 nøytraliserende tak

Vill du bidra med å redusere karbondioksidutslippet? Ja det går faktisk og du kan gjøre det gjennom å legge Derbicolor FR Olivine på ditt tak. Dette produktet inneholder olivingranulat som på naturlig vis nøytraliserer CO2 som er i atmosfæren når det regner.

...

Reflekterende tak

Gjennomsnittstemperaturen stiger hvert år. Takket være refleksjonen og den høye emissiviteten til Derbicolor FR White, som er hvit i fargen og fungerer som en passiv kjøler, reduseres temperaturen på takflaten. derfor vil også temperaturen i bygget være lavere.

...

Grønne tak

Hvem drømmer vel ikke om en hage på taket midt i byen eller en grønn oase på toppen av eiendommen? Men hvorfor bare drømme? Få et grønt tak og start et grønnere liv

...

Estetiske tak

Membranen med både farge og funksjoner. Derbicolor FR finnes i flere ulike farger. Velg for eksempel Derbicolor FR Olivine med sin vakre olivingrønne farge og takket være en unik mineralsammensetning gjør at ditt tak absorberer CO2!

...

Blågrønne tak

Spar vann ved å samle opp og gjenbruke regnvann. Derbigum tilbyr flere ulike produkter for å samle opp regnvann.

...

Takterrasser

Gjør taket eller balkongen vanntett og øk boarealet ditt. Spis frokost eller lunsj der oppe, les i godstolen eller heng med venner. Det er til og med mulig å plassere et basseng på takterrassen. Med tak fra Derbigum er det uendelige muligheter, men få begrensninger

...

Parkeringsdekke

Takket være Derbigum GC`s unike armering er den her membranen optimal for bruk på plasser med tung trafikk, slik som broer, veier og parkeringsdekker

...

Broer og veier

Derbigum GC har en tykkelse på 5mm og forsterket armering, noe som gjør den perfekt for bruk ved tunnel- eller brobygging. Derbigums tekniske eksperter hjelper deg gjerne å få hele prosjektet i mål.

...

Flytende produkter

Derbigum tilbyr produkter for 100% flammefrie installasjoner. Disse produktene er designet for situasjoner hvor kravene til sikkerhet er høye og når man ønsker en fin finish på vanntette detaljer som f.eks. skorsteiner, kantprofiler og reparasjoner.

Kontakt oss

Fant du ikke svaret du lette etter? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

right-arrow-circular-button-outline Kontakt oss
Scroll to Top