Arkitekter

Denne siden er for deg som er arkitekt, designer eller forskriver. Her kan du finne informasjon om alle produkter og tjenester som Derbigum tilbyr for å gjøre ditt daglige arbeid så enkelt som mulig.

Velg et bærekraftig produkt

Ved å velge Derbigum NT til ditt neste prosjekt velger du et produkt med en levetid på 50 år, sammenlignet med en tradisjonell takpapp som har en levetid på mellom 20-25 år.
Du velger også et bærekraftig produkt. Derbigum er den eneste på markedet som kan resirkulere takene sine. Vi er veldig stolte over å kunne si at Derbigum NT har den laveste miljøbelastningen sammenlignet med all annen takpapp på markedet. Som en bonus får du et tak med virkelig lave vedlikeholdskostnader. Bra, ikke sant?

Produktinformasjon

Her finner du informasjon om våre produkter. Hvordan er de laget, og hvordan håndteres de? Svarene finner du i våre produktdatablad.

Finn en autorisert Derbigumentreprenør

Vi er ikke bare markedsleder når det gjelder miljøengasjement og kvaliteten på produktene våre. Å legge et perfekt tak krever fagkunnskap og erfaring. I løpet av de siste 40 årene har vi bygget opp et nettverk av autoriserte og serviceorienterte takentreprenører som tar seg av leggingen av våre produkter i henhold til alle lover og forskrifter.

Oppdag våre løsninger

Ønsker du mer informasjon om de ulike funksjonene flate tak kan ha? Ta en titt på våre løsninger.

Vanlige spørsmål

Her finner du ulike spørsmål og svar om Derbigums produkter og hvordan de skal brukes.

Kontakt oss

Fant du ikke svaret du lette etter? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

right-arrow-circular-button-outline Kontakt oss
Scroll to Top