Produkter

En oversikt over all teknisk informasjon finner du her.

Tel:73 82 16 20
Du er her: HjemGrønne tak/Takhager

Grønne tak/Takhager

Takhager fører mye godt med seg og erstatter det grøntarealet som forsvant der bygningen står. Planter og jord regulerer temperaturen i bygningen, demper lyd, samler støv og letter og regulerer drenering av regnvann. Samtidig beskytter gress, blomster og mose takbelegget mot dets verste fiende, nemlig solen. Det øker levetiden ytterligere. Men først og fremst myker det opp inntrykket og ser finere ut. Nyt naturen til det fulle!

Grønne tak reduserer CO2-utslipp.Ved å opprette et naturlig, levende miljø på taket bidrar man til reduksjon av CO2-utslipp.

Derbigum holder tett.Det er mange måter å lage et grønt tak på. Vi har løsningene for å holde taket ditt tett, så er det opp til deg å bestemme hva du vil ha oppå: heller, gress, planter, rundsingel… Det finnes flere leverandører på torv og sedumtak, samt gartnere som kan veilede i jungelen av løsninger, og hjelpe til med å finne noe som passer for deg og ditt klima.

Sedumtak er svært lette (30 kg/m² tørr, 65 kg/m² mettet), de er enkle å montere og krever minimalt med vedlikehold. Sammen med en rotbestandig DERBIGUM membran kan du nyte taket umiddelbart etter installasjon.


Grønne tak/Takhager

DERBIGUM SP AR
Vanntrykksmembran med ”Anti-rot” egenskaper
DERBISEDUM
Kombinasjonen av et anti-rot impregneringskompleks og veksthus