Produkter

En oversikt over all teknisk informasjon finner du her.

Tel:73 82 16 20
Du er her: HjemfooterPersonvernspraksis

Personvernspraksis

GENERELT

Imberbel nv (omtalt som “vi” eller “oss”) respekterer privatlivet til ethvert individ som besøker denne nettsiden (”siden”), og er bevisst på personvern på Internett. Vi mener det er viktig at du vet hvordan vi behandler informasjonen vi mottar om deg på Internett. Derfor skisserer vi nå hvilken informasjon vi kan komme til å hente inn fra deg, og hvordan vi kan komme til å bruke denne informasjonen. Vi forbeholder oss retten til på ethvert tidspunkt å modifisere eller endre denne personvernpraksisen etter vårt eget ønske, uten at du underrettes.

Generelt kan du besøke vår side på World Wide Web uten å fortelle oss hvem du er eller å gi fra deg noen personlige opplysninger om deg selv. I noen tilfeller kan våre nettservere automatisk samle inn enkelte ikke-personlige opplysninger om deg når du kobler eller lenker deg til siden. Eksempler på denne typen ikke-personlige opplysninger kan være domenenavn, IP-adresser, hvilken type nettleser du bruker og hvilken type operativsystem din datamaskin bruker. Denne informasjonen samles inn for at vi skal kunne måle antall besøk, gjennomsnittlig tid tilbrakt på siden, besøkte lenker og annen lignende informasjon. Vi bruker denne informasjonen til å måle bruk av siden og for å forbedre sidens innhold.

Noen ganger vil vi imidlertid behøve opplysninger fra deg, slik som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi vil ikke samle inn slike personlige opplysninger fra deg med mindre du gir dem til oss frivillig. Derfor, hvis du ikke ønsker å gi oss dine personlige opplysninger, vennligst ikke send dem til oss. Når du gir oss personlige opplysninger, kan vi bruke disse opplysningene på følgende måter: Vi kan komme til å bruke opplysningene til å svare på ditt søk, behandle din forespørsel eller gi deg tilgang til bestemt kontoinformasjon. Vi kan komme til å lagre og behandle opplysningene for bedre å kunne forstå dine behov og vite hvordan vi kan forbedre våre produkter og tjenester. Vi akter ikke å markedsføre, selge eller leie ut personlige opplysninger om deg til en tredje part.

Når du ser på vår nettside, kan vi lagre skreddersydd informasjon på datamaskinen din. Denne informasjonen overføres ved hjelp av en teknologi som kalles "cookies”, informasjonskapsler. En informasjonskapsel er et lite dataelement som en nettside kan sende til din nettleser, og som deretter kan lagres på din harddisk slik at vi kan gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Med de fleste nettlesere kan du slette informasjonskapsler fra harddisken eller blokkere alle informasjonskapsler, og du kan be nettleseren din om å varsle deg hver gang du mottar en informasjonskapsel. Vennligst slå opp i din nettlesermanual for å finne ut mer om disse funksjonene.

Denne nettsiden kan inneholde lenker til andre nettsider. Skjønt vi forsøker å oppgi lenker utelukkende til nettsider som deler våre høye standarder og vår respekt for personvern, er vi ikke ansvarlige for andre nettsiders innhold eller personvernpraksis. Denne personvernpraksisen gjelder utelukkende for opplysninger som er samlet inn på denne nettsiden.

Imperbel SA forbeholder seg retten til på ethvert tidspunkt å modifisere sin personvernpraksis. Skulle det skje av vi endrer vår praksis, vil vi gi beskjed om det på denne siden.

Hvis du fortsatt har spørsmål angående vår personvernpraksis, vennligst ta kontakt med vårt team på infoint@derbigum.com

Sist endret : Januar 2007