Vanlige spørsmål

Her finner du mest stilte spørsmål og svar. Det tekniske innholdet kan variere fra prosjekt til prosjekt. Er det noe spesifikt du har spørsmål om, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon 73 82 16 20.

Levetiden til et tak bestemmes av kvaliteten på produktet, men også av riktig påføring av produktet, tross alt vil en feil påføring med et godt produkt ikke gi riktig resultat. Ved å bruke en av våre sertifiserte entreprenører er du sikker på en korrekt montering. Vi kurser selv våre samarbeidspartnere i våre produkter.

Da vi kun jobber mot proffmarkedet får man ikke kjøpt Derbigum i butikken. det er kun våre autoriserte forhandlere som får kjøpe våre produkter.

Renoveringskostnader er summen av produktkostnader, arbeidskostnader og generelle kostnader. For å få en realistisk oversikt over dine renoveringskostnader er det best å ta kontakt med en godkjent Derbigumentreprenør.

For riktig vedlikehold av taket ditt har DERBIGUM laget et vedlikeholdshefte spesielt for sine kunder. Dette gjør at du kan kontrollere taket ditt på en profesjonell måte slik at taket har lengst mulig levetid.

Når vi snakker om Broof-klassen i henhold til europeisk lovgivning, snakker vi om brannmotstand til en takkonstruksjon i henhold til klassifiseringsstandarden EN 13501-5. Våre produkter er alle klassifisert med Broof (t2).

Kontakt oss

Fant du ikke svaret du lette etter? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

right-arrow-circular-button-outline Kontakt oss
Scroll to Top