Vanlige spørsmål

Her finner du mest stilte spørsmål og svar. Det tekniske innholdet kan variere fra prosjekt til prosjekt. Er det noe spesifikt du har spørsmål om, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon 73 82 16 20.

Hver rull fra Derbigum har et nummersett. Her kan du lese hvilket år den ble produsert. Hver batch har et unikt nummer som forteller årstall, hvilken maskin som ble brukt og hvilket produksjonsnummer. På denne måten kan vi også følge opp eventuelle klager.

Hvitt tak gjør at sollys reflekteres mer og det absorberer mindre varme. Med andre ord, avhengig av isolasjonstykkelsen varmes takkonstruksjonen opp saktere og kostnadene for innvendig klimaanlegg blir lavere. I tillegg til ovennevnte er et hvitt takbelegg ekstremt godt egnet for et tak hvor det er installert solcellepaneler på grunn av lavere temperaturer på takflaten.

Forskjellen gjelder typen bitumen som brukes. SBS-bitumen er modifisert annerledes enn APP-bitumen. For eksempel er SBS elastisk, men mindre motstandsdyktig mot sollys. En APP-bitumen er mer aldersbestandig, som de uavhengige testrapportene viser.

DERBIGUM SP og NT, som er våre flaggskip, har en glassfiberarmering, hvis struktur er synlig, vendt oppover.

Kontakt oss

Fant du ikke svaret du lette etter? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

right-arrow-circular-button-outline Kontakt oss
Scroll to Top