Skovbrynet Lyngby vinner "Green Cities Europe Award"

Basecamp Lyngby er et ambisiøst boligområde som strekker seg over 34.500 kvadratmeter, hvor Derbigum har bidratt med kompetanse og avanserte vanntettingsteknologi.

Derbigum er stolte av å kunngjøre at et av våre samarbeidsprosjekter, Basecamp Lyngby i Danmark, har vunnet den prestisjetunge prisen «Green Cities Europe Award 2023». Dette markerer en betydelig milepæl i vårt engasjement for å fremme bærekraftig utvikling og økologisk innovasjon i byggesektoren.

Basecamp Lyngby er et ambisiøst boligområde som strekker seg over 34.500 kvadratmeter, hvor vi har bidratt med vår kompetanse og avanserte vanntettingsteknologi. Prosjektet tilbyr over 786 boliger, inkludert mer enn 600 studenthybler. Det er en modell for bærekraftig livsstil og design, med mer enn 20.000 kvadratmeter dedikert til grønne områder.

Fra gjenbruk av murstein og betongavfall til installasjon av 900 kvadratmeter solcellepaneler, er alle aspekter ved Basecamp Lyngby designet med bærekraft i tankene. Vårt bidrag med Derbigum GC AR, et robust og rotbestandig vanntettingslag, har ikke bare gjort denne grønne visjonen mulig, men også sørget for at prosjektet oppfyller de strenge danske energikravene i Bygningsreglementet 2015 (BR15). Derbigum GC AR brukes også i et annet kjent Derbigum-prosjekt, nemlig Copenhill, gjenvinningsanlegget som har blitt Københavns egen skibakke midt i byen.

Arkitekturen, tegnet av Lars Gitz Architects, gjenspeiler en dyp respekt for naturen, med trefargede fasader og grønne tak som jevnt integreres i det omkringliggende landskapet. Den unike formen og gjennomtenkte utearealer, fra takhager til gangveier, understreker prosjektets innovative tilnærming til moderne livsstil.

Som pionerer innen teknologiske og økologiske løsninger for tak, er vi i Derbigum forpliktet til å drive industrien fremover gjennom vårt «No Roof To Waste»-program og vår forpliktelse til å tilby produkter med en levetid på over 50 år. Basecamp Lyngby representerer ikke bare en suksess for oss som selskap, men også for vår visjon om en grønnere og mer bærekraftig fremtid.

Vi ser frem til å fortsette og lede an for økologisk innovasjon og bidra til flere vellykkede prosjekter som Basecamp Lyngby, som viser at bærekraftig utvikling ikke bare er mulig, men også nødvendig for vår felles fremtid.

 

Scroll to Top